pussgurka

jag hade nästan glömt bort hur allting bara stannar när du sveper förbi min blick.


k-u-l

hejdu, igår vann mitt underbara lag med 9-0 och det var kul.

hej-på-dig-sötnos


jag-har-ett-bra-liv

hej på er, klockan har flugit iväg allt för mycket för att inte ha gjort någonting. anyway, idag har jag gjort detta:
1. gjort fattiga riddare till mig och älskling till frukost
2. åkt och kollat på emils match
3. köpt stövlar i täby centrum & mor har köpt jacka i arninge
4. ätit hamburgare på max i arninge för första gången, lovely
5. åkt hem, lagat mat, catwalkat för pappa och theodor
6. lagt allt för mycket till på en fel sak, facbook
idag har varit en bra dag och jag har ett bra liv. idag var det även höstmarknad i valletuna. jag deltog inte och jag hoppas inte jag missade allt fr mycket när ola sjöng, haha nej. men men. det kanske var kul där, det vet ju inte jag. imorgon ska jag spela match och jag ska vinna, annars blir jag sur. emil vann sin match föresten, det blev 6-1 till Täby IS mot Järfälla. hihi emil gjorde assist, jag tyckte han skulle göra mål, men jag tror inte han kunde läsa mina tankar. nu ska jag nog börja röra mig mot sängen. ha det så bra, puss


j-a-c-k-a

hoho, idag ska jag och mamma åka och kolla på enj vinterjacka som jag har sett på internet. där är den jätte fin, hoppas den är lika fin i verkligheten. efter vi har kollat på den vet jag inte vad jag ska göra, vi får vell se. haha jag är as taggad på tjejmiddag, men det är nog lite sent att komma på det nu. men men det får bli en annan dag hoppas jag. engelska är tråkigt, det har vi nu i skolan, döda mig. jag är as hungrig. mat mat mat ! ! ! ge mig. jaja, hejdå vi hörs senare.



skit-onajs

jag måste gå i skolan ända till halv 4 , bajs vad tråkigt.

du-är-söt


och jag gillar dig.


häftig-jätte-cool

tjulululu. jag måste bara säga att jag har fått en ny idol. maria montazami är så jävla underbar. hon måste vara det absolut häftigaste människan on the world. hon är fan underbar.


hej

hejseen, idag slutade jag tidigt och det är ju skönt. kände mig as bra på matte på lektionen, det gick ju fan bra. men jag återkommer till matten sen. vi fick glassbåtar i skolan, tummen upp för den som bjussa mig på tre. jag och matilda drog till täby centrum efter skolan, inköpslistan var ett paraply och något mer, alltså inte bestämt vad mer. och det blev endast ett paraply , bajstråkigt. ville ju ha dedn där tischan som hade tagit slut. då blir man ju lite besviken då man tänker att man kan beställa den på internet och det inte finns. öööken. men i alla fall jag får väll jaga den eller något, för jag vill verkligen ha den. hur som helst, min kära mormor och mor har gjort äppelmos nästan hela dagen så även morfar är här, och pappa är här. theodor är på krogen, hoppas du har kul och ta det lugnt, höhö. jag är hemma och lökar. pappa eldar i kamin och jag har räåknat matte. där kom jag till matten nu igen. jag försökte och det gick åt helvete. fan jag som tyckte jag var bra på matte. och matteprovet är på tisdag. skitgris också. aja nu ska jag äta våfflor med släkten, adjöken.


höjdpunkt

yes, två rosa godisar efter varandra!

du&jag

jag är så glad att du är hos mig,
jag kramar dig igenom rymden,
du strålar gul, jag skrattar blå,
jag ger dig allt, du ger mig mer,
du & jag är mirtaklet här.

kul kul

ikväll ska jag ha himlans kul! jag , frida och carro + theodor och hans vänner ska till grönan och kolla på hoffmeastro och chraa!!! fy fan vad kul, wiiie tagga!


puss

det är sinnessjukt.


kjell

vafan vill du då jävla mupp.

op

jag har sett fem filmer och en julkalender på tre dagar, kul.. eller ? tåls att tänka på eftersom jag är själv hela tiden. och igår hade jag och pappa föräldrafritt och nu sitter jag och mamma och kollar på seaside hotell på barnkanalen. jag har feber och det är ju sämst eftersom jag inte får träffa min älskade emil då.. det suger ju verkligen. och imorgon är det fredag och ännu tråkigare att vara  sjuk då. och så är det matcher i helgen och jag lär ju inte kunna spela då heller. ja som ni hör så som sagt suger verkligen det här..
hoppas jag blir friscus, olivia

+

jag är ingen plugghäst, jag är ett oupptäckt geni.

RSS 2.0