kärleksmiddag

hej people. vet ni vad? idag ska jag få kärleksmiddag hemma. och det ska bli så gott! det är alltså den rätten min far bjöd på första gången han bjöd mor på middag hemma hos honom. det är himla smakigt. en rätt med potatis, purjolök, skinka och tomat. det är himelskt faktiskt.
sven♥lena
theodor♥josefin
emil♥olivia

amanda e söt



det här är amanda. hon är väldigt söt tycker jag. hihi
AMANDA


poesi på hög nivå

jag har kokat ägg idag, men inte ätit dem. är inte så sugen, men jag har hört att dem mättar bra och jag känner mig så elak om jag inte äter upp dem. är jag den ända som känner så mot mat om jag inte äter upp. om vi tar en smörgås som exempel. tänk er att det är sallad, tomat och mozarella ost på. du är så mätt att du inte orkar den sista tredjedelen av mackan. men så ser du den stackars lilla osten som ligger kvar på mackan. jag måste bara pressa ner dig min lilla ost annars har jag skuldskännslor resten av dagen.




i'm sitting here in a boring room

hej på er. jag blev hemma idag. känner mig inte sjuk, jag känner ingen smak. det är nog allt. ingen feber eller någonting. bara varm. konstigt hur det kan vara. så jag får inte träffa emil idag. helvete. ingenting går som det ska. och jag fattar inte hur man länkar till folk i ett inlägg. alla fattar utom jag. bra olivia, mycket bra.
jag kanske ska krypa ner under en filt med min nya vän voddler. undra vad hen har att bjuda på idag, can't wait. haha det är ju för underbart när man slänger in engelska ord när man snackar svenska, precis som i ung och bortskämd. vilket bra program.
det går inte att lägga in bilder från min mobil till datorn, den hittar inte minneskortet, vad gör jag för fel nu då?
ps. mottagningen är inte lika bra på toan, som i resten av övre delen av huset. ds.
hhihoohaaha

hej jag heter olivia och är som jag är

bajs. vafan, jag hatar när det inte går att ladda upp bilder när man äntligen har kommit på något bra. då blir det såhär, som min meningslösa blogg som mina fina vänner kikar in. hur fan stavas kikar? aja, kul att ni läser, haha jag känner mig lite speciell. eller rättare sagt, jag känner mig scizofren. jag sitter och skriver det jag tänker. hmm. ja scizo var det. just det sägen var det. men jag måste orka att orka sova. får se hur det går.
en hemlighet bara, det jag önskar mig av tomten är humor, det skulle vara kul att vara kul. för en gångs skull. snälla jultomten. gör mig rolig, för allas bästa.
pise

lite kraslig

heej alla vänner och alla jag känner. jag mår typ konstigt, inte dåligt men ingte bra heller. typiskt när man ska träffa älsklingen imorgon. blir alltid så, blir alltid sjuk när jag ska göra något. det suger. måste typ börja ta vara frisk tabletter. nu ska jag nog gå och lägga mig i alla fall. får se om jag går till skolan imorgon, tror det i alla fall. får se om jag åker till emil, vill verkligen det.
ha det så bra, vi hörs ♥

älskar

jag älskar er mina fina vänner, ni är underbara.
matilda persson
frida fellenius
caroline asp
amanda österberg
malin fellenius
michaela johansson
moa-li åkerberg lundh
puss på er

matlida



Familjen - Det Snurrar I Min Skalle

kalas




hej på er. igår var jag på maskerad. det var suuper kul tills 22.30 då spååååårade det och så vidare. men det är en annan historia .
i alla fall så hade jag jätte roligt! alla mina närmaste och bästa vänner var där. toppen, det ändå som saknades var min fina pojkvän..
det som var lite extra roligt var att evelina törnros var där!!! det var så himla roligt att träffa henne ordentligt igen. efter typ 2 år, usch vad lång tid. men kul var det ! :) hihi. idag ska jag spela fotboll, sen till malin och frida som fyller år idag, myyyys. GRATTIS mina fina vänner, jag gillar er!
puss


susseluss



godnatt på er hoppas ni får en sömn utan otrogna mardrömmar.
jag får aldrig drömma en lycklig dröm jag kommer ihåg. bara hemska. att jag eller emil är otrogen. det är hemskt. men aldrig sant och tur är väll det. sov gott, puss

stranden



här är jag och emil på stranden, vi har det bra. vi gör sandslott, badar och solar. det är mys. det är kul på stranden, nu ska vi kolla på molnen. hejdå


inge plugg på fem minuter

hej på er. nu har jag äntligen bestämmt mig för vad jag ska vara på malin och fridas 19 års maskerad :D haha det ska verkligen bli skit kul och jag tycker att jag lätt har bästa grejen. dem borde ha rösting vem som är bäst, haha det vore roligt även fast man inte vinner liksom.
nu ska jag fortsätta plugga på geografi, ska ju kunna hela världens länder tills imorgon. så det är bara fortsätta. puss


ps. emil jag saknar dig.

24 november



idag är det mys. det är snö ute och den ligger kvar. inte alls slaskigt. det är jätte bra. och idag är det bara en månad kvar till julafton. vilka julkännslor man får nu. hihi, tummen upp. nu blir det engelska.
puss

plugga



hej finisar. imorgon har jag två prov så idag har jag pluggat hela dagen, tycker jag i alla fall. så det som sitter det sitter, mer än så kan jag ju inte göra. jag är mest orolig över tyskan, alla dessa glosor som åker runt i skallen. damit, obwohl hit och dit. ja det är väll det jag kan. matten hoppas jag går bra. det brukar kännas bättre än vad det går, haha. det märker jag.
jag är verkligen svinhungrig och väntar på att emil ska komma hem såp jag får lite käääk. haha.
pussii

hare

idag har jag inget roligt att berätta. inte vad jag kommer på nu i alla fall. eller jo jag kommer på en rolig sak idag. jag och min pojkvän har varit tillsammans i 17 månader idag. det är mys och jag ska sova hos honom ikväll. lovely. imorgon har jag tyska prov och matte prov. inte lika kul. men men, så är livet.
ha det bäst, inte lukta häst!


du


du är guld värd



du är min,
du är fin,
du är alldeles underbar.


winter jam


ja det blev winter jam för mig idag. det var jätte häftigt! och om jag ska vara ärlig så var det första gången jag var på stadion. jag var där med emil och oscar. det var super kul, men hur jävla kallt om tårna som helst. tror aldrig jag frusit så mycket om tårna, men så är det väll alltid..
nu sitter jag och kollar på Så mycket bättre. mys. imorgon är det Sportcentrum cup, tagga nu tjejer. för imorgon kör vi.
love sötnosar


vad ska jag görA?

hmm, vad ska jag göra idag ? ska jag åka in till winter jam eller ska jag skita i det. jag har ingen aning faktiskt. får se.

dagen

hej på er. idag hade jag företagsekonomi prov vilket gick strålande. så glad över det, toppen. snart ska jag äta pizza med mamma&pappa, sedan ska jag till världsabästa caroline. det kommer bli toppen.
ha det så kul ikväll, ses

svett

igår var jag hemma hos min pojkvän. han hade träning igår och när han kom hem fick jag hans svettiga kalsonger på mig.. jag kastade tillbaka dem och han kastade igen. sedan lade jag dem på hans nacke och sprang där ifrån. efter en stund kom han ut ur sitt rum till mig i soffan. vi satt där i ungefär en timme. då vi ska gå och lägga oss märker jag något äkligt. han har lagt sina svettiga kalsonger på min dator. tack älskling, min dator luktar nu svett och jag kommer aldrig få en kompis..
du är bra

shower

I sing in the shower because that's where I sing best.
ha det

företagsekonomi

piss det går inte att lägga upp bilder
hej på er föresten. nu blir det företagsekonomi-plugg i en timme, sen robinson. jag fattar faktiskt. jippi. äntligen ett ämne man fattar något av. hej ränteberäkningar och amortering, hejdå mina fans
love

piss

när ingeting går som man vill och allt känns bara piss. ni alla vet nog hur det känns när allt bara skiter sig hela tiden. ja då är det bara tänka, det är ju kul när det går bra för andra...
peaceandlove

marabou

idag har jag haft redovisning inför hela klassen. det gick bra. idag slutade jag även 11.40 så jag förtjänar två marabou.

lovely

tjat


åååå sluta tjata med nya inlägg. jag vet att jag är poppis, men jag har även ett liv utanför bloggen. jag tror det i alla fall. eller det känns så, för när jag nyper mig i armen gör det ont.
peace

voddler

igår fixade jag voddler. jag har aldrig använt detoch vet inte hur man gör. hoppas det går bra ändå.
kan vi gå och äta snart eller? köttfärsrutor låter ju gott. väldigt.

ha det

mums

hej på er. igår var jag på en fin restaurang. jag åt en supergod hamburgare och en chokladfondant. den var helt magisk. jag var meed emils familj, synd bara att inte han var med.
kissehej

ingvar

ingvar oldsberg är i vallentuna. i alla fall i en buss som står i vallentuna. man får komma in i bussen och låtsas vara intresserad. man får sätta ut en magnet på det man tycker kommunen ska göra. sen får man äntligen träffa ingvar. eller. han är på en touch-tv. det är på bussen, samma sak som på spåret & jag matilda fick 15 poäng.
pussen


oboyberg

klumparna som ligger och guppar i oboyen är precis som isberg. dem är små på ovansidan, vid ytan. men under är dem stora och fulla med överraskningar.
puss


what's up?



komkomkom

jag vill ha min chokladboll, det är marknadsföring och tråkigt. min chokladboll är hemma och rolig. allt vore mycket bättre om du var här, min älskade chokladboll. hör min bön, kom till mig nu. jag saknar dig..
snyft

bada

jag vill bada, nu nu nu. det vore så mysigt. helt underbart helt enkelt.
hejdå

treningsverk

hej. igår trenade jag och idag har jag treningsverk.
puss

love


ansiktsboken

varför händer det inget på facebook om man kollar hela tiden :( tråååkigt

smart

även om jag klär mig porrigt så är jag sockersöt, och ba hej jag säljer socker.

chokladboll

igår fick jag en väldigt fin present. en väldigt fin chokladboll. den var god och den vägde mer än 1 kilo. det åt vi till middag idag och det var gott.
ses


fridafjolla



den här tjenen är väldigt bra, väldigt go och underbar och älskad av alla.
adjöken


vallentuna bo

en gris, en ko, en vallentuna bo. livet är inte alltid enkelt.
ha re!

läskigt

ibland är det lite obehagligt att gå in på en persons facebook och kolla på dene individens relationstatus och då upptäcka att personen är tillsammans med en själv. just det, det var min pojkvän.
med kärlek olivia

discobad

discobad, det var det idag när jag, matilda, amanda, frida och carro var och badade på fyrishov. det var skiiiitakuuul. jette rolig hinderbana = kul.

med kärlek olivia

tjejmiddag

nu har mina fina vänner åkt hem. det var så kul! dem är så himla bra, gör mig så glad. lite bilder från kvällen för nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen, om jag orkar. poussi







med kärlek olivia

matilda pilda

hej, nu är jag hos matilda. hon limmar. hon har gjort ett hus, hejdåå
med kärlek olivia

svettiga apor

varför luktar min händer svett. ja ni vet sånt där stickigt gammalt svett, asså sånt som man svettats ut och sen låtit torka, eller vad man säger. ja ni kanske fattar, svett är ju svett. men det finns ju faktiskt olika sorters lukt. ja ni vet svett som luktar typ ris, benskydden luktar ris. sen finns det den där speviella lukten av svett när man har hatf deo och perfym och har lökat ändå. den luktar annorlunda. men just nu luktar jag en stickig svett och jag har inte en aning av vad den kommer ifrån. ett mysterium. jag kanske löser det, vi får se..

med kärlek olivia

jag är så avundsjuk

varför blir man avundsjuk, varför exixterar ens detta. kan någon förklara det för mig!?
med kärlek olivia

allting har förändrats men du finna kvar


med kärlek olivia

I could stay awake just to hear you breathing

hej på min finisar. vad göör nii?? jag degar, som vanligt. saknar emil så jag har ont i magen och samtidigt längtar så mycket tills imorgon att jag får ont i magen. imorgon är det tjejmiddag och jag vill inte glömma något, det vore ju typ..pinsamt. tur att det är mina närmaste så det blir nog inte så pinsamt. hihi, ja tror vi kommer få sjukt kul. mina älskade!
det ända tråkiga md helgen är att min fina pojkvän åker till borås, på mariedalscupen. det är en dygnet runt cup med typ hur mycket lag som helst. tror det va sveriges största inomhus cup. hoppas det går bra för han, kommer inte höra av han på hela helgen typ. får roa mig själv, hur jag nu gör det. hjälp mig nu mina vänner. inorgon ska jag åka och pussa han hejdå, han ville det och jag sa verkligen inte nej till ett sånt fint erbjudande av världens finaste.
igår var jag och mamma och dansade, kuul. men gud så varmt och svettigt det var. helt galet och så glömde jag hänga upp sakerna. jag som hade idrott på morgonen, inte lika kul. luktade svett, men sån är jag. haha. nu ska jag ringa emil, innan jag glömmer.
imorgon ska vi ha kul tjejer, läängtar!
med kärlek olivia

highway to hell

hejj, just nu sitter jag i skolan och väntar på mamma. jag har slutat och mamma kommer klockan tre. så det är en halvtimme kvar jag får dryga i skolan. men tur att hon kan hämta mig, vilket fall som helst. jag missade bussen med två minuter. ootur,jaaa! när jag kommer hem ska jag kanske plugga och balka kladdkaka. mumma. hejdåå
med kärlek olivia


i made it

hejhopp. igår var första dagen på typ en vecka jag inte skrev något på en dag. jag va med mig älskling, så jag sket i att skriva. emil ska bort i helgen och det känns piss, saknar han redan typ.
just nu sitter jag och matilda i biblioteket och väntar på en hål timme. om man nu kan vänta på en håltimme, men det gör vi i alla fall. matilda spelar bubble trouble och jag skriver.
idag ska jag och mamma dansa, som vi gör varje onsdag. hoppas det blir kul. nog samma steg som innan. så det blir nog bra, eftersom man känner igen lite. just nu saknar jag emil, som aldrig förr. konstigt, men så är det. puss på min älskling och vi hörs. hejdåå

med kärlek olivia

för dig gör jag allt

kom igen nu älskling, jag håller tummarna för dig. du är bäst. det vet du. jag älskar dig, pussar
med kärlek olivia


jag är en soldat för dig

Hej på er. Jag sitter nu och har marknadsföring. Hoppas det går fort för jag orkar inte ha lektion ända till kvart i 4 dagen efter det underbara lovet. Jag vill bara hem, hem till lugnet. Hem till mitt mys. Vi ska få tillbaka våra prov snart, hoppas det gick bra, hoppas jag får vg.

I lördags, då matilda kom. Då åt vi god mat, vi kollade på ”så mycket bättre”, underbart program för övrigt. petter är grym!!!. vi kollade även på ”pensionärs jävlar” haha, vilket program. Det var så jävla roligt. Haha pensionärer som jävlas och skämtar med människor som dolda kameran. Det var så mysigt att vara med matilda, vi är aldrig med varandra utanför skolan, konstigt. Men så är det. så det var så mysigt.

Igår tränade jag första gången på tre veckor. Det gick så himla dåligt. Första inomhus träningen sen förra inomhus säsongen så vad kan man vänta sig? Haha. Jag har sån träningsvärk att det är helst sjukt. Det bara strålar i benen och jag går som jag har bajsat på mig. Emil kom efter träningen och det var underbart, gud vad jag älskar den grabben!

Nu ska jag genomlida lektionen, men vi hörs! Pussss
Med kärlek olivia


allting har förändrats men du finns kvar


matilda kom i lördags, det var jätte kul. åå min bästis är så bra. sen gick hon. hejdå.
med kärlek olivia

don't take what you don't need from me

ååå vad seg kväll. jag gör ingenting och får bara ont i huvudet. jag bara sitter och tråkar. mina vänner ska ut så vi kan inte hitta på något. undra vad matilda gör... hmm kanske frågar henne. fast igentligen är jag för trött. jag har låtit det gå för långt, jag är bara trött trött trött. så jag blir nog hemma och degar. emil kanske kommer sen, får se. ha det! puss
med kärlek olivia

sitting in the morning sun



heipådei, nu är jag hemma och sitter i soffan. det är super skönt! det är så himla kallt ute och så himla underbart att sitta inne i värmen och kolla ut på frosten. så skönt att sitta med en filt runt om sig och få rysningar bara för det är så skönt.
filmen igår. den var ju som den var. det var ju jackass vad kunde man förväntats sig? haha. det va störda saker dem gjorde, bajshumor osv. det roligaste i filmen var nog då en dildo skjöts med ett gevär och så kom den emot en i 3D, så det var så himla verkligt! jag blunda för jag inte ville ha den på dig och då försvann den. haha min kommentar om filmen är, rolig och sjuk. dem har ju något fel, men min favorit är steve'o. haha han gör allt som ingen annan vill göra. en till rolig sak i filmen är en stor hand som slår till folk när dem kommer gående, det var kuul! haha :)
idag har jag och emil varit i täby centrum. det blev en stickad tröja och en fin tunika, den var för kort för en klänning tyckte mamma. så jag får kalla det för tunnika, det var okej. haha. igår köpte jag två saker till håret. så det blev en dyr helg för mig. inte bra inte bra. vi kanske hörs senare. kraam
med kärlek olivia

 


you are my sweetest dowfall

hei, just nu sitter jag hemma och emil och käkar godis och dricker julmust. helt underbart med julmust. apotekarens ska det vara, det är äkta och det är underbart. julmust får det att kännas som julen snart är här. och godiset är ett plus, det kostar bara 49 kr/kilot på coop i vallentuna just nu! då blir man glad och klarar dagen. hihi.
idag ska jag gå på den där filmen, ja den där filmen som har premiär idag som är i 3D. det är alltså Jackass 3D jag ska se idag. haha vilket skämt igentligen. jag, olivia ska gå på jackass som jag egentligen inte tycker är så kul. fast det är nog för jag tycker det är pinsamt. det är pinsamt när dem hållr på att pinsamar sig på stan, typ strippar på tunnelbannor osv. haha, men jag får väll se. den kanske är underbar och bli älskad av alla. men det tåls väll att se. jag återkommer, jag lovar. ha det, så hörs vi sen. puss&kram
med kärlek olivia

I loved you first

hej igen , nu är jag hemma efter en jobbig dag i stan. då jag säger jobbig menar jag inget dummt mot den jag var med utan det är bara det att jag inte trivs i stan, alltt är så jäktigt och smutsigt och jobbigt. usch man längtar bara hem. hem till den älskade skogen. där trivs jag bäst. där man vaknar av att en hackspett hackar i ett träd och somnar till ljudet av mössen som har maratonlopp i taket och springer fram och tillbaka med små söta tripande steg. ja jag trivs verkligen på landet även fast kollektivtrafiken är som den är så trivs jag hemma, verkligen jätte bra.
jag sade ju att ni skulle få veta vad jag köpte, det blev en topp och ett par svarta taighta jeans. fast jeansen köpte jag inte själv, dem fick jag i födelsedags present av min moster. toppen har massor med blommor och jag tycker den är jätte fin, speciell. de svarta jeansen är faktiskt svarta. just nu sitter jag och väntar på att emil ska komma som övningskör hit, det ska bli så mys, för han e så mys. snart kommer nog min bror hem också, han har nämligen varit och åkt båt, hoppas han hade kul. det märker jag. hihi. ha det så fint så hörs vi! pussen
med kärlek olivia

it's a beautiful day

hej hej.
igår kollade jag & emil på champions league hos herman men herman & sofie. det va kul och liksom mäktigt, för det är ju så fotboll är, mäktigt. idag ska jag åka och träffa min moster i stockholm och kanske shoppa något om jag hittar, det märker ni om jag gör. hoppas jag får äta på donken, lite mer mmm i livet liksom. imorgon ska jag, emil, sofie, herman, andrea och micke gå på bio. vi ska se jackass 3D & det är prämiären. det kan bli intressant, fast om jag ska vara ärlig hade jag hellre sett en lite gulligare film, men som sagt. det kan bli intressant. nu ska jag göra mig i ordning och gå och pussa på min älskling innan jag går till tåget. vi hörs! puss
med kärlek olivia

varit vilsen på djupet

hej igen. ag har nu kommit på något att berätta! äntligen, eller hur.
haha hursomhelst så är det så att jag faktiskt har fyllt år, jag har äntligen blivit 17 år. skratta inte! ja jag har blivit 17 år den 1 november. jag hade bakat hela dagen innan dagen före min födelsedag. då jag igentligen skulle på årsfest, men jag hade lite feber, så fick inte gå. jag bakade två citronmaräng pajer, två choklad och kola pajer och så gjorde jag massor med kärleksmums och min käre mor bakade bullar och kaffemarängtårta. jag fick inte smaka en ändå bulle! dom sa ba svisch. i alla fall så hade jag lite gäster. släkt och dem närmast sörjande, typ.
jag fick verkligen huuuuuur mycket presenter som helst, jag fick en perfym, nagellack, pengar, presentkort, ansiktsmark, två väskor, en vågtång, en extern hårddisk och massa mer. jag fick allt jag önsklade mig faktisk. haha kuuul.
ha det bra, det är inte långt kvar till jul, puss
med kärlek olivia

ps. på årsfesten så vann jag 3:dje pris för den med bäst träningsnärvaro .ds.

3 november

hej hej, jag har fixat en ny design!
jag undrar vad ni tycker, jag tycker det är finare än förut.
jag är ju som header, höhö. hursomhelt nog pratat om det.

idag ska jag till min älskling, men först ska jag vänta till jag ska till honom.
jag önskar jag hade mer att prata om, det kanske kommer. det märker ni!
puss på er.
med kärlek olivia


kap

förra veckan gjorde jag ett riktigt kap!
min fina kladdkakebok
med kärlek olivia


RSS 2.0