.

I love you is that okey ?
/ ålivia

armina den fina

hej, jag är ledsen. imorgon åker min älskade underbara vän armina aka. armina den fina till USA ända till 13 augusti :(. kul för henne men jag kommer sakna henne så mycket ! puss på dig snuttan, jag älskar dig, puss

     

ps. armina den fina gick på en mina och blev av med sin arm så nu är det bara ina kvar. ds.

/ ålivia

cool

hej, idag har jag och min mor sett två älgar och en rådjurs bebis, sånt ser man där jag bor.
o brother where art thou ? är en bra film som jag såg idag, onödig fakta så jag slutar, puss



/ ålivia


Ceasar, Julius Ceasar

jag har en vän som ingen annan har, han är cool och bor käpprätt åt helvete, alltså i skogen... men det är lugnt han är go, bra och världens snällsate tomte. skogstomte? idéerna bara flowar in, shit, omg. gay sluta ! back in buisness, han heter  Olli Julius William Toivola, ganska ballt om jag får säga det själv. men jag kallar han för julle för det går fortare att säga tycker jag, min egna åsik. testa och säg Olli Julius William Toivola och sen säger du Julle och så ser du vad som går fortast. det brukar va Julle, men jag kan ha fel !? han är en riktig skämtare också, han är liksom listig ( och pekar på en list ), liksom gräsligt rolig ( pekar på gräset ). inte kul jag vet, men när han gör det skrattar man ! han är bra på cs också, eller jag tror det jag kan inte sånt, men när man kollar när han spaler så står det du dog så jag tror han är bra. eller ? haha driver men han är bra, han ba dödar allihop och jag vet inte ett skit om vad jag snakcar om för jag kan inget om CS. bara lite ord, typ vetrilo, cheta, wina ! jag har skills. det här spårar, puss



/ ålivia

00:27

asså du är verkligen det. helt dum i huvet, puss
/ ålivia

00:26

du är ju dum i huvet, puss
/ ålivia

matilda "målgörarN" persson

du kan inte fly från det faktum att du är speciell.

            

du är min bästavän



/ din ålivia

The Sims

hej hopp, the sims är kul . synd bara att man gör två tjejgubbar, tror man. en mamma och dotter sen när ungen växer upp är det en kille. hur gick det till ? hon heter josefine och är en kille. inte okej, puss


 

/ ålivia

happiest girl in the worl

hej, solen skiner ! kommer väll göra det i en timme sen kommer det börja regna, hopppas inte. när solen tittar fram på landet hemma hos mig är det faktiskt fint att bo här. det är grönt och fint och jag skulle kunna springa naken runt huset och ingen skulle se mig, det är toppen.
idag kanske man ska träna också, om doktorn tillåter. om det skulle va så skulle jag bli glad, fotboll ät bäst fotboll är bäst. sedan efter det så har mina prolympia vänner partaj och jag va bjuden :D woho! få se om jag kommer, hoppas jag får också...
men men får se vart jag hamnar, tänkte spela the sims 2, jag vet alla har the sims 3 . men alla spelen är ju ändå likadana, så who cares ? nu gick solen i moln, hmm 5 minuter senare än solen kom. heja sverige !
det är fut att skriva blogg,
piggelin är gott i think och gud vad jag har underbara vänner, verkligen alla gör mig fantasktiskt glad.
i'm the happiest girl in the world och har världens bästa musik smak, puss


 
/ ålivia

forever

never say I love you
if you relly don't care
never talk about fellings
it they arn't really there
never hold my hand
if you are going to break my heart
never say you are going to
if you don't plan to start
never look into my eyes
if all you do is lie
never say hello
it you relly means goodbye
if you really mean forever
then say you will try
never say forever
cause forever makes me cry

/ ålivia

så lyssna nu

jag ska berätta något så lyssna nu, det är bara du som får mig känna såhär. varje gång som jag ser dig så lyser jag upp. det känns tungt att veta att du inte känner samma sak. jag trodde du va den rätta, men så fel man kan ha. allt som va så bra. när jag ser dig med någon annan, så faller allting isär, för i min dröm värld. så finns du där. men nu är du min vän, men inte mer än så. men det får gå, vi måste få det att fungera. för alla minnen betyder så, dem betyder så. dem går inte att radera. jag älskar dig, har aldrig vågat förklara. mina känslor för dig, dom kommer alltid att bevaras. långt inom mig, jag lovar dig. det är bara du, som får mig känna såhär. jag ska berätta något så lyssna nu, det är bara du som får mig känna såhär. jag ska berätta något så lyssna nu, det är bara du som kan få mig att må bra. när jag tänker på dig, alla saker vi gjort. tiden gick så fort. jag säger tack för alla dagar. inget är som förr, å det vet du. om du vet att jag velat, men det är inget jag velat. jag har sårat di med flit, du måste förstå att jag fanns där för dig. baby kom ihåg, du är den finaste på denna jord. den bästa vännen man kan få. du får inte gå. jag älskar dig. har aldrig vågat förklara, mina känslor för dig. dom kommer alltid bevaras. långt inom mig. jag lovar dig, det är bara du som får mig känna såhär.
/ din ålivia

den finaste flickan i världen

hej, jag tror inte vädret har varit såhär tråkigt på länge, finns det inget annat än vatten i himlen. pff, jag tror fan inte det!
ingentiligen är det fult att skriva blogg tycker jag, varför skulle nån ens läsa skiten man skriver ? men man kan passa på att berätta onödiga saker som är bra saker, saker man gör, saker man älskar och sånt. det gillar vi !
så jag kan börja med min underbara vän.
jag tror aldrig jag har sagt till nån eller till mig själv det här, men såhär är det. du gör mig glad och inte för en nu förstår jag jag verkligen hur mycket du betyder för mig. jag kommer sakna dig så himla mycket och jag kommer verkligen inte klara det här. 3 år , inte mycket men jag har liksom hittat en bra vän och jag liksom älskar dig och du kommer alltid finnas inom mig. du är perfekt helt enkelt och jag gillar dig jätte mycket ! tur att sommerlovet är långt!? eller ? haha, du blir inte av med mig din lilla köttbulle. tack för att du hjälp till att göra mina senaste 3 år till dom bästa, puss på dig och vi ses i veckan. jag älskar dig rumeysa !

  


när vädret är piss gör musik mig glad ! idag är det den här låten, puss
/ ålivia

4 år

jag saknar er och för mig är ni perfekta, jag älskar er

.

/ålivia

faan

du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk
och du måste vara blind
blind blind blind
för du kan inte se
när löven faller ner


den här personen förtjänar fan ingenting

/ålivia

RSS 2.0