sumering

lovet har varit underbart, fast det hade varit mycket bättre om emil var hemma. igår hade jag match och oj oj oj, den matchen var nog den sämsta jag någonsin spelat. fast vi vann så vi var ju tydligen bättre. en vinst är ju alltid en vinst. vi måste ha fokus nästa gång bara. seriepremiär mot fanna i helgen, där har vi ett lag som är bra. då måste vi verkligen ha huvudet med oss. träningen idag var så jävla bra! ni är fan bäst tjejer ♥

påskafton

imorgon kommer världens bästa vän hit och firar påsk. sen kommer min emil hem också! underbart



vavava

kom hem nu älskling jag blir

uttråkad..

träning

jaha. träning ikväll på gräs. det är nog det roligaste som kommer hända idag. och det är ju rent av underbart dessutom. hoppas många kommer. fast det klart, det är ju gräs, skönt väder och i rimbo. kom på någon bra anledning att inte komma på träningen. förlåt hanna, din påskmiddag är nog viktigare (:

Barcelona

den 9 april åkte jag till barcelona. det var underbart, dagen vi kom ditt shoppade vi i fem timmar, sen bar det av till camp nou. vi såg barca mot almeira, eller vad dem hette. barca vann med 3-1. jag fick ett skavsår av shoppingen som gjorde ont hela resan. den 10 tränade vi på morgonen, låg på playan, åt lunch, låg på playan och tränade. alla våra dagar bestod av det, plus shopping i staden vi bodde i, empuriabrava. när jag var där längtade jag hem, eftersom maten inte var den bästa, men nu när jag tänker på hur underbart det var så vill jag så gärna tillbaka. det var så underbart. en av de bästa resorna någonsin. världens bästa tjejer och lag, jag gillar er väldigt mycket. ni vet det va?!
här har ni massa bilder från barcelona, se och njut eller vad man brukar säga.
tack för en obeskrivlig resa.

dag 20: Den här månaden

jag började månaden med att spela en match mot bollstanäs, det blev 1-1. dagen efter spelade vi mot åkerbarga och vann med 4-0. sen har det varit skola mm. den 9 april åkte jag till barcelona. det var underbart, jag kom  hem den 13 på natten . det 16 april fyllde min storebror 19 år. han är bra han . ja det var allt och nu har jag lov föresten ! wonderful!
peace


movits!

så jeeffla bra!

gott

nu sitter jag hemma hos emil och väntar på att han packat klart. vi har köpt kladdkaka, glass och godis så ska vi mysa i sängen och kolla på Valiant. har ingen aning om vad den handlar om eller om den är rolig. idag har jag köpt en tischa och en bh, mycket fina! imorgon åker jag nog från emil vid halv 10 och så ska jag som sagt baka massa till teddy. nu ska vi mysa :D
peace

bilder från resan

om man inte har lagt in bilder på resan än så är det svårt att uttrycka sig hur underbart det var, så det kommer snart. kanske i helgen om jag får tid. teddy fyller ju år så jag får se om jag får lite tid över. det får man ju hoppas. men han fyller ju faktiskt 19 år, om det är något att hurra över. haha.
peace

hejsan

idag är det fredag,
jag slutar 11.40,
jag ska till min pojkvän,
imorgon åker min pojkvän bort,
min storebror fyller år,
jag ska baka kladdkaka,
jag chillar och det är lov.
underbart, förutom att emil åker bort.
peace

spanien

jag är hemma och jag har haft det underbart.
vi är bäst.
peace

ett seriöst inlägg från en seriös tjej.


ett seriöst inlägg från en seriös tjej.


kärlek


punkt


Frida

FRIDA FELLENIUS
så heter tjejen som är:
asbra
bedårande
crazy
dundersöt
enastående
fantasktisk
gosig & grym
humorisktisk
ihop med claes
jätte gullig
knasig & kalasbra
livlig
mega fin
nödig ibland
obeskrivlig & oemotståndlig
pussgo
qul
rolig & rar
snygg
toppen
underbar
vacker
x-tra bra
yberfin
zockersöt
åtsittande i mitt hjärta
älskad
ödmjuk
& så är hon en av mina bästa vänner ♥
hon är som ni märker väldigt bra!
hon kan fota, baka mm. snacka om toppentjej !!
puss pådej min lillatjej

dag 18: Det ångrar jag

oj, klart man ångrar saker. fast man ska ju egentligen inte göra det. men en sak som jag kommer ihåg att jag ångrar är när jag var liten, då hade min storebror en favorit leksak. en plast traktor. det var hans bästa leksak. men han var väldigt elak mot mig, vad jag kommer ihåg i alla fall. då tog jag hans traktor och slängde den på stenplattorna i trädgården och den gick naturligtvis sönder och gick inte att laga trots superlim och silvertejp. jag va sätte ledsen eftersom jag va dum i huvet, theodor blev inte lika ledsen, men det klart han grät han med.
sen ångrar jkag saker jag gjort för inte så länge sen, saker inom två år. saker som man inte vet hur man tänkte, sånt får mig att bli arg. vad är det för fel på mig?
tacohejpådig

dag 18: Min favoritfödelsedag

min favoritfödelsedag måste vara någon av alla födelsedagar i månkarbo hos våra kompisar. man var liten, allt var underbart och jag fick precis allt jag ville ha, en dinosauriefilm, tushpennor och flera betty spaghetti, vad mer kan man önska sig? sen fick man världens godaste tårta. mamma brukade göra olika figurer av tårtbotten, typ en häst, ett slott eller ett spöke. allting var underbart när man var liten, inga beskymmer, ingenting. allt var så himla bra..
tacohej

dag 17: Mitt favoritminne

jag har så många i olika kategorier liksom.
bästa fotbollsminne var när vi kom trea i rimbo cupen då vi slog roslagsbro i matchen om tredjepris,
bästa kärleksminne var nog sommaten 2009 när jag och emil blev tillsammans
bästa resminne var när jag och matilda var i england och när jag var på gotland och i stöten
bästa roligaminnet var när poolen gick sönder när jag, amanda, carro och malin bada.
bästa vännerminnet är alla minnen med världens bästa vänner.

dag 16: Min första kyss

haha jag dör. ja du den va väll som allas första kyss. inte den bästa. men den kyssen jag hade med en ny kille som var den bästa var 2009, 15 juni kanske det var. den var bra, den gjorde mig glad.
pussen

sorry

jag ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen i min blogg historia.
här är ett roligt inlägg för mig från laget vi mötte i söndags, kraaam
http://akersbergabk.se/dam

RSS 2.0