Nikola Sarcevic

han är gudomlig

matild∂

ingen annan kan nånsin älska dig
mer än jag, varenda dag

mysprogram

om en halvtimme börjar mysprogrammet. bonde söker fru, dock är det inte lika bra som tidigare säsonger, men idag är det sista tror jag. och det är vad som hände efter "kamerorna". haha man fick se lite hur det hade gått. haha kaos hos ann-katrin. hon e ju för underbar. plus att alla bönderna är så söta. lite speciall...
pusssel

kulen

det var en bra jul. som alla andra jular.
min andra jul med världens bästa kille ♥
kollar på bilder jag och matilda tagit i skolan. saknar min bästis lite.
igår åkte jag och emil pulka med emma, andrea och micke. det var den läskigaste pulkabacken jag åkt i. den var brant och jag fick ingen luft. men kul var det!
käääärlek

matilda

matilda är verkligen toppen. ville bara säga det. ♥

dagarna i dagarna

igår kom jag ungefär 40 minuter sent till nationella. buss mm.
men i alla fall nationella gick jätte bra. det känns verkligen så! får väll se efter lovet sen.
idag fick jag äntligen lov, superskönt. verkligen jätte.
jag har köpt alla julklappar nu också, så nu är bara inslagningen kvar.
idag fick jag en så fin sak av min bästa vän. en musmatta och en mus till min dator. och det bästa av allt är att det är toy story på, mina älsklingar ♥
pussen

Np B

imorgon har jag nationellt prov i matte B. jag är rädd att det är för svårt. för svårt för mig och att jag inte kommer klara det. det skulle verkligen vara sämst. lika sämst som futsal, som verkligen suger. men jag hoppas det går bra, får plugga järnet idag helt enkelt!
kjjjam

älska vädret

mina läppar mår dåligt av kylan, medans resten av mig mår bra. jag blir glad av vädret. det är underbart. och eftersom jag inte ska pussa min älskling godnatt ikväll, har jag ett 1 cm lager idominsalva på mina läppar. så dem ska vara pussvänliga tills nästa gång vi ses. jag är fjortis för dig, som sagt allt för dig empa. vill du shoppa christmasgifts efter nationella provet i matte B på tisdag? vore glad för ett svar.
puzz

hej

idag har jag spelat cup och det var kul. mer om det imorgon på någon tråkig lektion.

sanningen

sanningen nu.
min blogg är så jävla tråkig. jag blir deprimerad av att kolla på den. seriöst dags att lägga ner snart och skaffa sig ett liv. men samtidigt är det svårt eftersom jag har haft dig så länge. min vän ♥
det ända som jag vill göra just nu är att träffa emil. han gör mig glad, sådär glad som få människor gör. han är bra på alla sätt och jag saknar honom så mycket.

glad

jag är glad. jag har vunnit en marabou utan att ens veta om tävlingen. så jag är glad.
har hittat fler julklappar idag också, så det är toppen.
jag vill ha dem där röda klackskorna, dom är fina ! vill ha vill ha vill ha
nu kollar jag på tv.
olivia just nu .
puss

dröm

inatt drömde jag att jag dammsög. jag gillar att dammsuga så i drömmen blev jag jätte irriterad när någon störde mig.
hejdåå

matte ♥



matteprov idag ♥
det är faktiskt kul
me like matte

det är snällt att inte vara dum

erika

det var en gång en flicka som heter erika. hon beslöt sig för att köpa 3 lussebullar för 10 kronor på coop extra då hon hade rast. då hon var påväg tillbaka till skolan igen så gick hon och var glad för sina fina lussebullar. men då hände det någon oväntat. hon kände att hennes påse med lussebullar blev lättare och en flicka framför henne började le. hon funderade lite på varför flickan log och vände sig om. då fick hon till sin fasa se två fina lussebullar ligga på marken. stackas erika hon har bara en lussabulle kvar...

passion for fashion

jag, erika, matilda och beccaheaton sitter och jobbar på vårat arbete om miljön. emma är sjuuuk :(( imorgon har vi prov på statisktik i matte B . kul faktiskt. ikväll ska jag, emil, evve, mamma x2, emils pappa och mormor på julkonsert i en kyrka. det ska bli jätte mys.
puss


jag drömde en mardröm inatt och den var hemsk.
jag tror det var den värsa drömmen hittils.
jag bara grät. tur att det inte var sant.

jag vet inte vart jag ska...



jag vet inte vart jag ska, men jag ska komma dit


toakul

jag gillar inte att ha med mig datorn på toa. det känns som någon kan se mig. men det känns så ensamt hemma utan musik. så datorn fick följa med iallafall. just nu gillar jag sån musik dem sjunger på svenska ganska fort i. det är bra.

tz

jag är ensam hemma i mitt hus.
det ända jag gör är att äta,
jag kan inte sluta.
förlåt mamma&pappa om maten är slut.

alla fattar utom du



du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

han med stort h



emil är min lilla sötplutt. världens goaste och finaste människa. han är bara för bra. han bara han, ingen annan .
lovar
jag älskar dig


-

varför är alla mina facebookvänner bättre än mig på facebookspel? varför kan inte jag slå rekord?
plus att det ända roliga på facebook laggar, spelen.
amen tja


+

jag märkte nyss att det är roligare att lyssna på låtar när man vet vad dom sjunger.
heidå

julle behöver en flickvän



hej alla superfina singeltjejer!
det här är min barndomsvän julius. han är väldigt snäll och rar och behöver en tjej i sitt liv som livar upp hans vardag. därför tog jag inisiativet att hjälpa honom, eftersom han behöver lite hjäp på traven. och som hans äldsta och bästa vän så fixar jag guzzen såklart.
julius skulle vilja ha en tjej som är snäll&fin, och hon ska även vara rolig. (det vore lite torrt annars). tjejen ska inte heller vara så blyg, utan lite crazymysig!
längd: julius är 185 cm lång
vikt: han väger 82 kg
julius gillar: julius är hockeymålvakt och spelar därför hockey mest av sin fritid (en anledning till att han behöver en tjej). men han gillar även sina vänner och sin familj väldigt mycket! han tycker det är mysigt att titta på idol med sin mamma! och han tycker det är roligt att latja med kompisar. han gillar även att spela hockeytv-spel. och något han tycker är helt underbart är att gå på bio, det gillar julius.

så alla singeltjejer, nu när ni läst detta, hör av er till mig så pratar vi mer om detta!
kramisar Olivia

bästis på besök


olivia är här och mamma är här och vad roligt att matilda persson är här. mina två favvotjejor, mina bästa pepparkaksbakkompisar. vi kollar på idol och myser. matilda och jag ska göra varsit pepparkakshus. hoppas dem blir bra. jag gillar min bästakompis jätte mycket och det är ju tur. hon ligger och kommenterar idol och när jag säger något. så säger hon bara schyyy. sorry råå. matilda är lite förtjust i jay. hon lackar när juryn säger bra saker till minnah.
imorgon ska jag hem till min mormor och pyssla. sånt jag gillar. sen ska jag till täbycentrum och köpa renhorn till på måndag och sen ska jag till min andra halva och sova hos han. underbart. på söndag ska jag på 30 års party. min älskade fina moster/gudmor fyller år. hon är väldigt bra!
nu ska vi sätta ihop pepparkakshuset.
vi ses fina människor

lol på riktigt

kul att jag fick en sarj och två killar på mig igår.. och kul att alla skrattade i heela tibble hallen. kul att folk kommer ihåg det. det värmde, seriöst jag löka som faen.
tibbleåvakampen igår var kul trots allt. när det var dags för fotboll var det roligast. michis gjorde mål! och killen som tog av sig skon och pussade på den när han kom in i strålkastaren, det är världens bästa kille. och han är min.



fred och kärlek


skönt

skönt att läraren är sjuk så man slutade efter första lektionen
skönt att mamma och jag gjorde jätte god lunch
skönt att jag kollar på sex and the city 2
skönt att dem har den bra i filmen
skönt att jag har hittat Mr.Big
skönt att jag ska träna idag
skönt att jag ska sova hos han som är underbar.
skönt att jag är sugen på maränger
skönt att jag äter choklad
skönt att jag gillar mig själv
 


love


crazy in love


hmm


jag har så roligt...


jävla damp

en irriterande sak är när någon sitter bredvid en och skriver jätte snabbt på datorn. jävla helvetes äkel ljud.jag får damp helt seriöst. det är så sjukt irriterande. det får mig att vilja slå den person väldigt hårt så den inte gör om det.
pissargaolivia


hej


hej på dig och alla andra



hej på er alla ni där borta. studiedagar är ganska bra. eller väldigt bra. dock är det inte lika kul att lovet början 22 december. vafan är det liksom? hur länge ska vi gå i skolan egentligen.
igår gjorde jag knäck och dom blev typ jätte jätte jätte goda. fast 1 minut till hade inte skadat. eller vem fan bryr sig om mina knäck. hejdå knäckpratet.
men igår var jag även på julmarknad i vaxholm, myspys med pojkvännen. tummen upp.
imorgon har jag läxförhör i naturkunskap, så man kanske ska plugga en stund. fast jag vill hellre kolla på film. men jag borde ta tag i plugget. bläää.
igår googlade min mamma på katter och jag undrade vad fan som hade hänt ? men det var inte till henne. intressant
vi hörs puss

min idol

min största idol är en tjej som jag tycker framstår som helt underbar. det finns igenting ont alls i den människan. tänk om man skulle få träffa henne. åå underbart. hon gör mig glad bara jag ser på henne. jag låter lite läskig, typ besatt. men det är jag inte.lovar. det är bara det att jag tycker hon är så jävla underbar.
Maria Montazami, jag för att du är min idol.
in my heart fina människa♥



hälsningarentjejsomheterolivia


det var en gång

det var en gång en flicka som köpte en mössa som hon tyckte var fin. dock så var den lite dyr. men sen när hon hade mössan hemma i handen (på huvet) så var den inte så fin längre. eller jo den var jätte fin, men den var doock inte så billig. så idag gick flickan tillbaka till affären och lämnade tillbaka mössan, eller rättare sagt hennes kille fick göra det. för hon är lite feg. men han ställde upp. så nu är flickan rik igen. eller hon fick pengarna tillbaka rättare sagt.

mvhfegaflickan

ett tips bara, tänkte jag


hörni, tänk på att släcka ljusen, för allas bästa vore du gullig.
ett ett två är lätt att slå, lägg inte på!

igår då

igår då, vad jag gjorde. jag gjorde någon som var så kul så kul. jag julpysslade med nära och kära och det var så mysigt så mysigt. jag pysslade mest. tror jag. för jag pysslade massor!
kramkalas


fredagsmys

hallå, idag är det fredag = fredagsmys. vet inte vad jag ska göra, längtar till imorgon. det ska bli kul, jag tycker sånt är kul. och jag gillar mat också, eller det gör väll alla. så imorgon kommer det bli jättemysigt. ingenting kan ändra att det kommer bli mys. jag tror det är omöjligt. ni får se imorgon vad jag har gjort. oj oj lite spännande va. som alla "kändis" bloggar. skryter om allt spännande dom ska göra. ;) oj det där lät konstigt. typ som om jag vill vara en av dom där ***** bloggerskorna ( du får sätta in passande ord själv). jag är mig själv, jag lovar typ. men imorgon ska jag i alla fall göra något jag tycker är extremt roligt.
kraam♥


du är allt



emil,
du är underbar
du är fin
du är bäst
du är vackrast
du är allt
jag älskar dig, mest av allt.
jag lovar.♥


samtalet

mitt och emils telefonsamtal.♥
jag: kan du köpa den där mössan till mig?
emil: jag ringer dig när jag är där.
emil ringer tio minuter senare
emil: jag är där nu.
jag: hittade du mössan?
emil: ja, men ska du verkligen ha den där?
jag: vaddåra?
emil: nej jag vet inte, ehh
tack emil för att du tycker att jag nyss har köpt världens fulaste mössa. men trots allt, det värmer.



han e söt. asså han på bilden


redovisningar

hej hej, idag har jag varit i skolan och bara tittat på redovisningar hela dagen typ. det har faktiskt varit jätte intressant. det är alla 3ors UF företag vi lyssnat på idag. så det var kult. idag ska jag bara chilla och kolla på robinson. hihi
mys.

onsdagsmys

jag är hemma hos emil och vi har precis ätit middag och tittat på julkalendern. det var lite rolig och lite mysig. fastinget blir som greveholm.
nu ska vi bada och sen blir det bode söker fru. underbart!
pussen♥


bada och te



idag ska jag hem till min pojk efter skolan, vi ska bada och dricka te. det har vi bestämt. det ska bli mys. jag har ju inte träffat honom sen i lördags, så det kommer bli underbart.
imorgon ska vi lyssna på företag i sal 402-403. då jävlar ska jag vara irriterande för mina favorittjejer i Heta Drycker Uf. hihi. det ska bli mys, hoppas jag får smaka lite te. det luktar mums.
nu ska jag förtsätta med tyskan, det går inte bra-. jag är inge bra. men men , nu ska jag försöka. '
vi ses.
kanske skriver senare.
hejdåå ♥'
ps. det svider på mina läpper. för det är så kallt ute. ds.

RSS 2.0